Favorittblogger

Maren er en eventyrer! Hun har bodd både på Hawaii, i Korea, og nå i Norge. Hun tipser, tar de vakreste bilder og lager en reiseguide i ny og ned. I tillegg skriver hun så fint. En favoritt.

marenf.jpg

Hvem liker ikke Supermarie? Min personlige favoritt hos henne er reiseskildringene, som gjør at det kribler i reisefoten min hver gang.

SM.jpg

Reiselykke er en inspirerende reiseblogg som i alle fall gir meg motivasjon til å sette inn et par ekstra kronasjer på feriekontoen. Vakre bilder, gode tips – alt i alt en herlig reiseblogg.

reiselykkef.jpg

Siri er ei sarkastisk solstråle som jeg er innom relativt ofte. Hun løper, leser bøker, reiser til familiesyden, bor i Harstad, klatrer på fjell, elsker strikking og hater en del andre ting. Stikkord: humor.

sirif.jpg

June pusser opp et gammelt hus og skriver om det. Hun skriver også om reisene sine og tar de mest fantastiske bildene på veien. Hun tar portrett med historie, og det elsker jeg.

junef.jpg

Kristine er en hverdagsblogger som skriver om de fine tingene. Relevante tema er reise, bøker og andre inspirerende ting. Hun har et godt øye for detaljer, og det kommer frem i de fine bildene hun tar.

kristinef.jpg

Tea, Books and Gilmore Girls er en listeblogg av de uvanlige. Jeg liker så godt hele designet, hele fenomenet tea, books and gilmore girls. Hun skriver om bøker hun leser, og skriver både uke og måned i lister. Fint.

teaf.jpg

Vardagskonst er en interiørblogg som tar bilder i fint lys, av blomster, kaffe og vakre steder. Den inspirerer meg alltid til å gjøre små interiørforandringer – og jeg liker’e.

vardagf.jpg

Anna Cate bor sånn jeg skulle ønske at jeg bodde. Så fint, vakkert, men samtidig så enkelt.

anna

Linn er en antropologblogg (hurra) som skriver om reisene sine på en litt annen måte enn jeg har erfart fra andre blogger. Dette er en dame jeg kan relatere til, vi har skremmende mye til felles. Virkelig en inspirasjonsblogg for en antropologistudent som meg!

linnf.jpg

Advertisements